Betteryou vas szájspray 25 ml

5300 Ft

Veszteségmentes vasbevitelt biztosító étrend-kiegészítő, mely kiváló alternatívája a rosszul felszívódó tablettáknak, kapszuláknak.

Leírás

Naponta 4 fújással 5 mg magas biológiai hasznosulással rendelkező vasat juttat szervezetünkbe, a száj nyálkahártyáján át közvetlenül a véráramba szállítja, elkerülve az emésztőrendszert.

 

  • 5 mg vas adagonként.
  • Megelőzi az emésztőrendszeri kellemetlenségeket, segít a felszívódási problémák kiküszöbölésében.
  • Segíti a fáradtság megelőzését.
  • Természetes sült alma ízű, nem rendelkezik a vas kellemetlen utóízével.
  • Biológiailag aktív készítmény.

 

A kis flakon 48 napi adag vasat tartalmaz.

 

A száj a tápanyag felszívódás egyik kiváló feelülete a nyálkahártya gazdag érrendszerének köszönhetően, mely ideális több fontos tápanyag véráramba történő közvetlen szállítására.

A spray-ben lévő apró cseppek gyorsan bekerülnek a száj belső bukkális membránjába, azonnal fel tudnak szívódni a gazdag vénás rendszerbe, és ez a létfontosságú tápanyag közvetlenül a véráramba kerül, kihagyva az emésztőrendszert.

Tudományos kísérletek és tanulmányok kimutatták, hogy a BetterYou szájspray-vel a felszívódás minimum 50%-al gyorsabb, és hatékonyabb mint egy hagyományos tabletta, vagy kapszula esetén. Amennyiben a szervezet hiányos az adott tápanyag kapcsán, úgy az abszorpciós sebesség is megnő.

 

Összetevők: víz, szacharóz, vas-nátrium-edetát , vas-ammónium-citrát, tartósítószer: kálium-szorbát, természetes sült alma íz, édesítőszer: szteviol-glikozidok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Betteryou vas szájspray 25 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.