Dejavu Világ bio természetes növényi hajszínező, barna 100 g

2490 Ft

100% bio, Ecocert minősítésű növényi őrlemény hajfestésre, környezetbarát csomagolásban

Leírás

A DEJA VU világ bio természetes növényi barna hajfesték mentes mindenféle kémiai adalékanyagtól, kizárólag 100%-ban természetes, ökológiai gazdálkodásból származó növényi színezőanyagokat tartalmaz.

Ecocert minősítésű. Lebomló csomagolásban.

Nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket.

Ammónia- és peroxidmentes, nem tartalmaz P-Phenylenediamint (PPD-t) sem.

 

Összetevők/ Ingredients (INCI):

Lawsonia inermis* (henna), Indigofera tinctoria* (indigó), Emblica officinalis* (amla), Eclipta alba* (bhringaraj), Azadirachta indica* (neem)

*ökológiai gazdálkodásból

Alkalmazása:

 

Keverd el a DEJA VU világ természetes növényi hajfesték port meleg vízzel joghurtsűrűségűre, majd vidd fel a hajra.

A masszát nem szükséges állni hagyni, rögtön a bekeverés után alkalmazható.

Célszerű tiszta és száraz hajra felvinni a port, mivel így az esetleges piszok vagy zsírréteg nem akadályozza a színezést.

A megfelelő vízmennyiséget mindenkinek magának kell kikísérleteznie, akkor megfelelő az állaga, ha nem folyik, de nem is darabos.

Miután felvitted a masszát a hajra, takard be a fejbőrt folpackkal, majd tegyen rá még egy külső réteget, mely melegen tartja a hajat (sapka, kendő vagy törölköző megfelelő).

A hajfestés során védd ruházatodat, az esetlegesen lecseppenő massza elszínezheti a textíliákat.

Használj kesztyűt, hogy elkerüld kézbőröd elszíneződését.

Ajánlatos a homloknál, a fülnél és az egyéb, esetlegesen megfestődő bőrfelületnél a festés előtt vékonyan bekenni valamilyen krémmel, zsiradékkal (pl sheavaj), úgy kevésbé fogja meg a festék.

A hatóidő a haj állapotától és az elérni kívánt színtől függ, legalább 30 perc, de ha sötétebb árnyalatot szeretnél, nyugodtan hagyhatod hatni 2 órát is.

Minél tovább lesz a paszta a hajon, annál sötétebbre fest.

Amennyiben bizonytalan vagy a festés végeredményében, egy próbatinccsel (a fejen, tehát nem levágott tincsen, mert így pontosan ugyanazok a körülmények állnak elő, mint a tényleges festésnél) végezz próbafestést!

Alkalmazása után egyszerűen öblítsd ki a festék maradványait meleg vízzel, és amennyiben szükségét érzed, alkalmazz káros anyag mentes sampont a mosáshoz is.

Amennyiben a festés után 1-2 napig nem mosod meg samponnal a hajadat, segíti a festékanyag fixálását, és tartósabb lehet a végeredmény.

 

A hajfesték adagolása:

 

100g (egy zacskó) por körülbelül 3,5dl vízzel keverhető pasztává, így vállig érő hajhoz általában elegendő, kivéve, ha nagyon sűrű vagy nagyon erős szálú hajról van szó.

Az első használat után mindenki kitapasztalhatja a saját hajának megfelelő mennyiséget.

Ha csak tőfestésre használod, akkor egy 100g-os adagnyi több alkalommal is elegendő.

Hosszabb hajra a haj sűrűségétől függően arányosan növeld a mennyiséget.

Fontos:

 

A haj szerkezete és állapota meghatározza a végeredményt, ezért ugyanaz a festék más-más hajon alkalmazva eredményezhet különféle színárnyalatot, természetesen ésszerű határokon belül (nem lesz a haj piros színű a barna festéktől).

Vegyileg festett hajon ajánlatos szünetet tartani a legutolsó vegyi festés után legalább 3 hónapot, ellenkező esetben kérjük, mindenképpen végezz egy tincsen előzetes színpróbát!

 

Figyelem!

 

A DEJA VU világ természetes növényi hajfesték por kizárólag természetes növényi őrleményt tartalmaz, így allergiás reakciók rendkívül ritkák.

Ajánlatos azonban, különösen, ha  érzékeny a bőröd, az első alkalom előtt allergiatesztet végezni a fül mögötti bőrterületen. Amennyiben 24 órán belül bármilyen kellemetlen érzést, bőrpirosodást tapasztalsz, kérlek, ne használd a terméket!

A színező hatás, végső szín tesztelésére első alkalommal javasoljuk, hogy egy hajtincsen végezz próbafestést.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dejavu Világ bio természetes növényi hajszínező, barna 100 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.