Dejavu Világ színerősítő alapozó (festés előtti előpigmentáláshoz) 100 g

1990 Ft

Színerősítő alapozó (festés előtti előpigmentáláshoz)

Leírás

A növényi festékanyagokkal végzett hajfestés során alapozóként segíti az előpigmentációt, intenzívebb színeredmény elérését.

Erősíti és védi a hajat, megfelelő alapot képez a természetes hajfestékek megtapadásához.

Kizárólag természetes összetevőkből.

Mentes mindenféle kémiai adalékanyagtól, nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket.

Ammónia- és peroxidmentes, nem tartalmaz P-Phenylenediamint (PPD-t).

Felhasználás:

A legoptimálisabb eredmény érdekében frissen mosott, száraz vagy törölközőszáraz hajra érdemes alkalmazni.

Keverj össze hajhossztól függő mennyiségű előpigmentálót körülbelül 80 C-os meleg vízzel, keverd krémes állag eléréséig. A vizet érdemes apránként adagolni, hogy a megfelelő állagot elérd, a massza ne legyen sem túl híg, sem túl morzsalékos.

Várd meg, míg kellemes hőmérsékletűre hűl, majd vidd fel a hajra (ecsettel vagy akár kézzel), masszírozd be alaposan a hajba és a fejbőrbe. Használhatod csak tőfestésre is.

A a fej melegen tartása érdekében bugyoláld be a fejet folpackkal, kívülre pedig használj törölközőt vagy sapkát.

Hagyd hatni körülbelül egy órán keresztül. Ezután öblítsd le alaposan vízzel, majd fesd be a hajadat a kiválasztott Deja-vu világ természetes növényi hajfestékével.

Hatását fokozhatja és az előpigmentációt segítheti, ha előzetesen a Mélytisztító hajpakolással eltávolítod a hajadról az esetleges szilikon és hajfesték maradványokat.

Figyelem!

Óvatosan használd ősz, szőke vagy szőkített haj esetén, mert színelváltozást okozhat!

Első használat előtt a fül mögötti bőrön bőrpróba javasolt. Amennyiben nem tapasztalsz kellemetlen bőrtünetet, a termék biztonsággal alkalmazható.

Ügyelj rá, hogy a bekeveréskor keletkező port ne lélegezd be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat.

Kerüld a szemmel, textíliával való érintkezést.

Nem alkalmas szempilla, szemöldök befestésére, testfestésre.

Ingredients/Összetevők:

Lawsonia Inermis Leaf Powder (Természetes henna őrlemény), Cassia Auriculata (természetes szenna őrlemény), Ziziphus Jujuba Leaf Powder (kínai datolya levél őrlemény) Ziziphus Spenachristi Leaf Powder (krisztustövis levél őrlemény)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dejavu Világ színerősítő alapozó (festés előtti előpigmentáláshoz) 100 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.