Dejavu Világ természetes növényi hajfesték középszőke 100 g

1990 Ft

100% adalékmentes növényi őrlemény hajfestésre, Indiából.

Leírás

A DEJA VU világ természetes növényi középszőke hajfesték mentes mindenféle kémiai adalékanyagtól, kizárólag, 100%-ban természetes növényi színezőanyagokat tartalmaz.

Nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket.

Ammónia- és peroxidmentes, nem tartalmaz P-Phenylenediamint (PPD-t) sem.

FONTOS! A TERMÉSZETES NÖVÉNYI KÖZÉPSZŐKE HAJFESTÉK NEM VILÁGOSÍT!

AZ ALAP HAJSZÍNNÉL VILÁGOSABB SZÍN NEM ÉRHETŐ EL HASZNÁLATÁVAL, AZAZ SZŐKE CSAK NAGYON VILÁGOS VAGY ŐSZ ALAP HAJSZÍN ESETÉN ÉRHETŐ EL.

Ha szükségesnek érzed, a hajfestés megkezdése előtt használd Mélytisztító hajpakolás aktív szénnel 100g termékünket, mely segít eltávolítani a szilikont és a hajformázó termékek maradékait!

Alkalmazása:

Keverd el a középszőke növényi hajfestéket 50 fokos forró vízzel csomómentesre, krémes állagúra, majd vidd fel a hajra. A megfelelő vízmennyiséget mindenkinek magának kell kikísérleteznie, akkor megfelelő az állaga, ha nem folyik, de nem is darabos. A masszát nem szükséges állni hagyni, rögtön a bekeverés után alkalmazható.

Célszerű tiszta és száraz hajra felvinni a masszát, mivel így az esetleges piszok vagy zsírréteg nem akadályozza a színezést. A festéket oszlasd el egyenletesen a hajon.

Miután felvitted a masszát a hajra, takard be a fejbőrt folpackkal, majd tégy rá még egy külső réteget, mely melegen tartja a hajat (sapka, kendő vagy törölköző megfelelő). A hajfestés során védd ruházatodat, az esetlegesen lecseppenő massza elszínezheti a textíliákat. Használj kesztyűt, hogy elkerüld kézbőröd elszíneződését. Ajánlatos a homloknál, a fülnél és az egyéb, esetlegesen megfestődő bőrfelületnél a festés előtt vékonyan bekenni valamilyen krémmel, zsiradékkal (pl sheavaj), úgy kevésbé fogja meg a festék.

Ha már festetted korábban, akkor elegendő lehet csak a hajtöveket festeni.

Használj folpackot, sapkát vagy törölközőt a fej befedésére.

Hagyd a hajon körülbelül 30 és 60 perc közötti ideig.

Hűvös, középszőke eredményért maximum 30 perc a hatóidő. Az arany és a vöröses szőke közötti meleg árnyalatokért minimum 60 perces hatóidőre van szükség. A hatóidő növelése a vöröses szőke irányába tolja az elérhető árnyalatot.

A hatóidő letelte után öblítsd le tiszta vízzel, ne használj sampont a következő 24-48 órában. A festék ugyanis ennyi idő alatt fejti ki teljes hatását.

A kezdeti hajszíntől és az egyéni igényektől függően kombinálhatod más Deja-vu világ növényi színezőkkel. A végső elért szín az arányok és az alaphajszín függvényében eltérő lesz.

A hajfesték adagolása:

100g (egy zacskó) por körülbelül 3,5dl vízzel keverhető pasztává, így vállig érő hajhoz általában elegendő, kivéve, ha nagyon sűrű vagy nagyon erős szálú hajról van szó. Az első használat után mindenki kitapasztalhatja a saját hajának megfelelő mennyiséget. Ha csak tőfestésre használod, akkor egy 100g-os adagnyi több alkalommal is elegendő. Hosszabb hajra a haj sűrűségétől függően arányosan növeld a mennyiséget.

Fontos:

A haj szerkezete és állapota meghatározza a végeredményt, ezért ugyanaz a festék más-más hajon alkalmazva eredményezhet különféle színárnyalatot, természetesen ésszerű határokon belül (nem lesz a haj narancs színű a szőke festéktől, bár minél tovább hagyod rajta, annál vörösesebb lesz a végső árnyalat).

Az eredmény a kezdeti hajszínedtől függ. A világos hajat hűvös, középszőkévé varázsolja meleg, arany vagy vöröses árnyalattal. A sötét hajnak arany vagy vöröses arany színű csillogást és gyönyörű ragyogást kölcsönöz. A festék az ősz hajszálakat is befedi – táplálja és csillogó szőkévé varázsolja a hajszálakat.

Vegyileg festett hajon ajánlatos szünetet tartani a legutolsó vegyi festés után legalább 3 hónapot, ellenkező esetben kérjük, mindenképpen végezz egy tincsen előzetes színpróbát!

Figyelem!

A DEJA VU világ természetes növényi hajfesték por kizárólag természetes növényi őrleményt tartalmaz, így allergiás reakciók rendkívül ritkák. Ajánlatos azonban, különösen, ha  érzékeny a bőröd, az első alkalom előtt allergiatesztet végezni a fül mögötti bőrterületen. Amennyiben 24 órán belül bármilyen kellemetlen érzést, bőrpirosodást tapasztalsz, kérlek, ne használd a terméket! A színező hatás, végső szín tesztelésére első alkalommal javasoljuk, hogy egy hajtincsen végezz próbafestést.

Összetevők/ Ingredients (INCI):

Cassia Auriculata Leaf Powder (cassia),  Lawsonia Inermis Leaf Powder (henna),  Indigofera Tinctoria Leaf Powder (indigó), Juglans Nigra Husk Powder (fekete dió),  Punica Granatum Rind Powder (gránátalma héj), Terminalia Chebula Fruit Powder (haritaki), Uncaria Gambir Extract (gambir), Aegle Marmelos Rind Powder (bengálibirs), Jatropha Curcas Leaf Powder (jatropha), Aloe Barbadensis Leaf Powder (Aloe), Quercus Infectoria Gall Extract (kurdisztáni tölgy), Cordia Dichotoma Leaf Powder (indiaicseresznye)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dejavu Világ természetes növényi hajfesték középszőke 100 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.