Dentalcare nitens xilitolos fogkefe

690 Ft

Antibakteriális fogkefe xilittel, hogy fogaid hosszú életűek legyenek! Kettős sörtéivel a fogközökből is eltávolítja az ételmaradékot, és megszünteti a fogakon kialakuló bevonatot. A xilit (xylitol) jótékonyan hat a szájhigiéniára, csökkenti a lepedék és baktériumképződést, segít megelőzni a fogak romlását.

Leírás

Őrizd meg fogaid egészségét a xilitolos kettős sörtés fogkefével!

Dentalcare fogkefe kettős sörte

Az összes Dentalcare fogkefe kettős sörterendszerű

Szemben a hagyományos fogkefékkel a Dentalcare fogkefék kétféle sörtét tartalmaznak. A finom, hosszabb sörték gyengédek a fogínyhez, míg a normál sörték elvégzik a felületi tisztítást. A gyártó tapasztalata és klinikai kísérletek alapján alakították ki a sörték átmérőjét és mennyiségét, és ez az optimális kombináció biztosítja a hosszú élettartamot és a kíméletes tisztítást.

Dentalcare fogkfe kettős sörte tisztító hatás

A finomabb és hosszabb sörték eltávolítják az ételmaradékokat a fogközökből. A kettős sörte megoldás a legfejlettebb módon tisztítja a fogakat és egyben finoman masszírozza a fogínyt is.

 

Dentalcare fogkefe kettős sörte

A fogkefék sörtéit általában szögletesre vágják, azonban a Dentalcare sörtéi gömbölyítettek. Így még a gyerekek növekedésben lévő fogaihoz és az érzékeny fogínyűek is használhatják.
A Dentalcare Supersoft 015 fogkefe 0,15mm-es ultra vékony sörtéket használ, amelyek kb. 30% puhábbak a hagyományos fogkeféknél. A vérzésre hajlamos, érzékeny fogínyhez is ideális.

Minden Dentalcare fogkefe sörtéi antibakteriális bevonattal vannak ellátva, amelyek a baktériumok akár 99.9%-át elpusztítják!

A bevonat megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal gátolják a fogszuvasodást és a rossz lehelet kialakulását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dentalcare nitens xilitolos fogkefe” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.