Ionickiss ionizációs fogkefe

4900 Ft

Sokan küzdenek fogínybetegséggel, mely, ha nem kezeljük időben szakemberrel, további problémákat okozhat. Ilyen többek között a fogszuvasodás, a fogínygyulladás és az ínysorvadás.

Nyálunk töltése pozitív, míg fogaink felülete, a lepedék, a baktériumok és kórokozók mind negatívak. A két ellentétes töltés hatására a fogaink felületére rakodó elemek kötődni fognak egymáshoz, mely plakk kialakulásához vezethet.

 

Mit tehetünk ez ellen?

A fentiek elkerülésére fejlesztették ki az ionizációs fogkefét az IONIC KISS™-t.

Működési elve: fogmosás közben erős negatív töltésű ionokat bocsájt ki a fogkefe, melynek hatására megszakad a plakkok és a fog közötti kötődés. Ezt követően a sörték könnyedén eltávolítják a fog felszínéről a lepedéket, szennyeződéseket, így frissíti ínyünket és akadályozza meg a fogszuvasodást, ínygyulladást.

Kinézetre és érzetre olyan, mint egy hagyományos fogkefe, viszont fogkrém nélkül is hatékonyan tisztít.

 

Gazdaságos fogkefe az egész családnak

Mivel semmilyen káros mellékhatása nincs, ezért gyermekek, várandósok is használhatják. A fogkefében lévő elem kapacitása több mint egy évre elegendő, így elég 2-3 havonta cserélni a fogkefefejeket. Többféle színben kapható a fogkefe test és a fej, ezért a gyerekek mindig más színekben pompázó fogkefét használhatnak.

Leírás

Hogyan is működik ez az egész?

Kezdjük azzal, hogy alapvetően milyen kémia áll fenn az emberi szájban.

Az egész kicsit hasonlít a mágnesekhez. Tudod, mikor ugyanolyan töltésű oldalakat egymáshoz közelítesz, akkor nem tapadnak össze, hanem pont ellenkezőleg, taszítják egymást.

Jelen esetben – minden emberre vonatkozik – a fogaid és a plakk (lepedék, kajamaradék, baktériumok) töltése – (negatív). Ez pont azért vicces, mert az előbbi mágneses példából kiindulva ezeknek nem kellene ilyen szoros barátságban egymás társaságában maradniuk.

És itt jön a csavar, mert ott van még a nyálad, aminek töltése az előzőekkel ellentétben + (pozitív) és mivel a szádban mindent nyál borít, amolyan hídként szépen mindenkit összehoz.

Fog és plakk – (negatív), nyálad + (pozitív) töltésű így egymáshoz vannak kötve

 

Hogy ez a kapcsolat megszűnjön és fogaid, ínyed egészségesek maradjanak, szükséged van egy fogkefére, amely erősebb – (negatív) töltést bocsát ki, mint a plakk és a fogak együtt!

Az IonicKiss fogkefe negatív ionizációs technológiájának köszönhetően a plakk már a múlté!

 

Az IonicKiss fogkefe pont a fentebb említett hatást hivatott létrehozni.

Az ionizáció bekapcsolása

A fogkefe technológiájának aktiválásához csupán annyit kell tenned, hogy nedves kézzel megérinted a fogkeféd értinkező felületét, majd úgy mosod a fogad, mint bármilyen egyéb fogkefével tennéd.
A nyálad érintkezni fog az induktív nyéllel, mégpedig a fogkefe fején lévő réseken keresztül, melynek következtében lép fel az ionizációs tisztító hatás.

 

Töltöttség ellenőrzése

Normál használat mellett az IonicKiss fogkefék beépített (nem cserélhető) elemei egy évet ki kell, hogy bírjanak még mielőtt azokat cserélni kellene.

A töltöttségi szint állapotát a fogkefe alján található nyomógomb nyomva tartásával tudod ellenőrizni, melynek hatására fentebb a töltöttség jelző LED elkezd világítani. A fényerő erősségéből következtethetsz arra, hogy a testet cserélni kell-e vagy sem.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ionickiss ionizációs fogkefe” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.