Paleolit útifű maghéj liszt (P Husk) lédig 25 kg

170000 Ft

Szemcseméret 60 MESH

Az útifű maghéj alkalmas mind közvetlen felhasználásra, mind italokba keverve (víz, tea, gyümölcslé), mind ételekbe keverve, azok sűrítésére is (levesek, főzelékek, stb.) Rendszeres, vagy kúraszerű fogyasztása esetén sem alakul ki hozzászokás.

Leírás

Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását. Egy szennyezett, “bedugult” emésztőrendszer megakadályozhatja az emésztés megfelelő működését. A legtöbb ember csak kb. 15g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő mennyiség több mint 25g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását is a szervezetből, ezáltal hozzájárulnak egy teljes értékű egészséghez.

 

Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, amely vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.

Érzékeny belek esetén: az útifű mag egy ideális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre, amit a búza rostjai alaposan kidörzsölhetnek. Az útifű maghéj teljesen természetes és biztonságos. A világon több millióan használják évről évre. A szervezet nem szívja fel, nem hat izgatóan rá, és nem okoz függőséget. Ezen okok következtében alkalmas a hosszú távú használatra.

 

Fogyasztása ajánlott:
– emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén
– kúra szerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához

Felhasználási javaslat:
Süteményekbe, kenyerkbe a liszt egy részét kiváltva javítja a pékáru állagát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paleolit útifű maghéj liszt (P Husk) lédig 25 kg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.