Biomenü bio ceyloni őrölt fahéj 250 g

3700 Ft

Erős antioxidáns, támogathatja a súlykontrollt, segítheti a jó emésztést, javíthatja a a libidót, táplálja a bőrt és hatásos lehet gyulladások, illetve gombás fertőzések kezelésében.

Leírás

Kiszerelés: 250g

 

  • Javíthathatja az étvágyat
  • Serkenheti az emésztést
  • Gyomorerősítő hatású lehet
  • Jótékonyan hathat a szív- és érrendszerre, a vércukor szintre
  • Segíthet a hurutos panaszok kezelésében

Bio fahéjporunk a cinnamomum zeylanicum botanikai fajta. A babérfa kéregéből származik. Ez a fahéjfajta ceyloni avagy valódi fahéj néven ismert, ami a kiváló minőségére utal. A fahéjpor a szájban megolvad, meleg ízű, édes, fűszeres aromájú. Tökéletes kiegészítés a sütéshez vagy a főzés összetettségének és mélységének kialakításához.

Már az ókorban jól ismerték és rendkívül keresett volt, Indiából és Ceylonról több mint 2000 éve exportálják. Európába 18. század óta hatalmas mennyiségben szállítják, így egykori rendkívül magas ára ma már mindenki számára elérhetővé szelídült.

HITELESÍTÉS

A termék 100% -ban természetes,  nem tartalmaz olyan adalékanyagokat: mint cukrok, savak, színezékek, tartósítószerek stb.

GMO MENTES

A termék genetikai módosítástól mentes. Folyamatszabályozás van érvényben annak biztosítására, hogy a géntechnológiailag módosított anyagokkal való véletlen szennyeződés ne történjen. A termék nem szerepel a géntechnológiával módosított élelmiszerekről és takarmányokról szóló 1829/2003/EK és 1830/2003/EK rendeletekben.

ROVARIRTÓK

A termék megfelel a 834/2007/EK tanácsi rendeletben (és az azt követő módosításokban) meghatározott követelményeknek. Szintén megfelel a Soil Association szigorú ökológiai gazdálkodási szabványainak. A gyártási folyamat során a termék és a csomagolóanyag nem érintkezik peszticidekkel vagy növényvédőszer-maradványokkal. Peszticideket nem tárolnak a helyszínen és nem használják a gyártási vagy raktározási területeken.

SUGÁRZÁS: A termék nem besugárzott és megfelel az EU 1999/3/EC rendeletének.
OLDÓSZEREK: A gyártási folyamat során oldószert nem használtak.

 

ÖSSZETÉTEL

100% bio fahéj (cinnamomum zeylanicum / verum)

Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Zsírmentes; Telített zsírban szegény; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag

Felhasználás: 1 adag naponta vagy ízlés szerint (1 adag = 5g:50 adag/csomag)


Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvős, fényvédett helyen
Származási hely: Sri Lanka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biomenü bio ceyloni őrölt fahéj 250 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.