Earpro fülspray vizes sportokhoz 20 ml

6590 Ft

Az EarPro jó megoldás beszorult víz, és a fület érintő fájdalmak ellen. Egyfajta védőréteget képez a külső fülcsatornában, erős víztaszító réteget biztosítva, mely egyben gyulladáscsökkentő hatású is.

A legtöbb víz által okozott fülprobléma – mint a gyulladás vagy a fülcsatorna szűkülése a víz beszorulása okán alakul ki. Az EarPro formula megakadályozza a víz bejutását, és gyulladáscsökkentő hatása miatt a legtöbb könnyen kialakuló fülbetegség ellen hatásos.

Leírás

A világ kétharmad részét víz borítja, ez a legfontosabb erőforrásunk. A vízben és a víz körül boldogabbak vagyunk, nyugodtabbak és közelebb érezzük magunkat a természethez – a “kék lélek kreatív lélek”.
Az EarPro egy új fejlesztésű, hatékony megoldás. A legtöbb víz által okozott probléma, mint pl. a fül külső rétegeinek gyulladása, fájdalom és kényelmetlen érzet megszűnik, vagy egy az egyben kiküszöbölhető az úszó, szörfös, búvár számára.
Imádsz a vízben lenni, de problémát okoz a beszorult víz a füledben?
Az EarPro kiváló megoldás, függetlenül attól hogy professzionális sportoló vagy, vagy csak leruccansz a strandra a családdal. Úszóknak, szörfösöknek, vizisíelőknek, búvároknak, sznorkelezőknek egyaránt ajánlott.
Az EarPro egy professzionálisan fejlesztett eszköz, víz alatti vízi sportokhoz. Egy gyógyászatilag biztonságos és higiénikus megoldás mely megakadályozza a víz beszorulását a fülcsatornába.
Az EarPro kifejezetten arra szolgál, hogy segítsen, függetlenül attól, hogy profi vagy amatőr vízi sportokkal foglalkozik, mint úszás, szörfözés, kitesurf, búvárkodás vagy sznorkelezés.

Az EarPro professzionálisan tervezett úszásra és más magával ragadó vízi sportokra. Ez orvosilag biztonságos és higiénikus megoldás a csapdába esett víz, az úszók / szörfösök fül- és vízfertőzés okozta kellemetlenségek megelőzésére.

Sokszor tapasztalta már,hogy hosszabb vízben tartózkodás után “fertőződik-begyullad” a fül, fáj és szinte alig hallunk vele,onnantól vége a vízbemenetelnek a kiegyenlítésnek és a merülésnek is.

Ennek a remek fülspraynek a használatával megelőzhetjük a problémát.Nem tartalmaz alkoholt vagy kémiai agresszív vegyszereket.

Ideális minden vizes tevékenységhez, úszás, búvárkodás stb.

Kiszerelés: 20ml – akár 200 kifújás

Összetétel: gyógyászatilag finomított paraffinolaj (99,9%), oregano olaj (1mg/ml)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Earpro fülspray vizes sportokhoz 20 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.