Leírás
A szilikon természetes tapadásgátló tulajdonságának köszönhetően nincs szükség zsiradék használatára,ennek ellenére a gyártó tehet javaslatot az olajozásra
-az előkészített étel lefagyasztható és a megfelelő pillanatban megsütjető
– a forma rugalmassága biztosítja formatartóságát és azt, hogy nem törik el
– sütőbe, mikróba, fagyasztóba egyaránt tehető, hőállósága -60 foktól +230 fokig terjed
– az étel egy mozdulattal kifordítható belőle
– ellenállóak különféle savakkal szemben, nem kell tartani káros anyag kioldódástól
– ízeket, illatokat nem szívja magába
– könnyen tisztítható
– allergiások is használhatják, cink és nikkel-mentesek
-az előkészített étel lefagyasztható és a megfelelő pillanatban megsütjető
– a forma rugalmassága biztosítja formatartóságát és azt, hogy nem törik el
– sütőbe, mikróba, fagyasztóba egyaránt tehető, hőállósága -60 foktól +230 fokig terjed
– az étel egy mozdulattal kifordítható belőle
– ellenállóak különféle savakkal szemben, nem kell tartani káros anyag kioldódástól
– ízeket, illatokat nem szívja magába
– könnyen tisztítható
– allergiások is használhatják, cink és nikkel-mentesek
Értékelések
Még nincsenek értékelések.