Jó Közérzet prémium kalcium - magnézium

1590 Ft

500 mg Kalcium
+ 250 mg Magnézium,
+ 50 µg D3-vitamin

Leírás

Új környezetkímélőbb csomagolás, amely kevesebb műanyaggal és fém nélkül készül.
Az eddigi bliszter helyett tasakos csomagolást kapott a termék.
Az új termék csomagolása a Kal-Mag+D3+Se termékre hasonlít, de tartalmilag sokkal több van benne.
A megszokott szép arany fóliás nyomású dobozban található a termék.

A tasak könnyen kezelhető, a sarkának letépésével a kapszulákat könnyen ki lehet szedni a tasakból, a kis résen nem esnek ki a kapszulák.

A termék használata után kevesebb csomagolóanyag marad hátra. A tasak műanyaga jóval lágyabb, mint bliszteré és a bliszter emellett fém fóliát tartalmaz.

Kiszerelés: 10 kapszula per tasak, 3 tasak per doboz.

A termék előnyei
  • Kalcium – Szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Hozzájárul a normál izomműködéshez, szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerület-átvitelben és véralvadási folyamatokban, hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.
  • Magnézium – Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál fogazat fenntartásához, a normál izomműködéshez, az idegrendszer megfelelő működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál fehérjeszintézisben. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat fenntartásában.
  • D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat, az egészséges izomfunkció és a vér normál kalcium szintjének fenntartásához. Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

 

 • Vas – Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban, a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban.
 • Cink – A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál DNS-szintézishez, a normál csontozat fenntartásához, a haj normál állapotának fenntartásához, a köröm normál állapotának fenntartásához, a bőr normál állapotának fenntartásához, a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, a normál látás fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, a normál fehérjeszintézisben, a sejtosztódásban. Részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, az A- vitamin normál anyagcseréjében, a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, a zsírsavak normál anyagcseréjében.
 • Mangán – A mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 • Réz – Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a haj és a bőr normál pigmentációjához. Részt vesz a normál vasszállításban, a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.
 • Jód – Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, a bőr normál állapotának megőrzéséhez, a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.
 • Króm – Hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.
 • Szelén – Hozzájárul a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a normál spermaképződésben.

Ajánlott napi fogyasztási mennyiség: napi 2×1 db lágyzselatin kapszula.

Megjegyzés: étrend-kiegészítőként vegyen be naponta 2×1 db lágyzselatin kapszulát, lehetőleg étkezés közben. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhes vagy szoptatós anyák, illetve bárki, aki orvosi kezelés alatt áll vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jó Közérzet prémium kalcium – magnézium” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.