Parajdi fürdősó gyógynövényes (vödrös) 5 kg

3899 Ft

A parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmazó só. A parajdi só kézzel bányászott és aprított só, mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. Abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemén is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is.

Leírás

Parajdi fürdősó, a kristályokba beépült iszaptartalommal. A fürdősó a parajdi sóbánya által bányászott sóból készül, amit Európa egyik legjobb összetételű sójának tartanak. Természetes parajdi só őrlemény, amelynek szürkés színe eltér a hagyományos fehér sóktól. Ezt az elszíneződést a sóban lévő természetes, ásványi anyagokban igen gazdag iszapmaradvány okozza (ennek aránya kb. 3,5% – 4% a terméken belül). A parajdi só kalciumot, káliumot, jódot, brómot, magnéziumot és egyéb nyomelemeket tartalmaz, ezért nem hasonlítható a minőségileg gyengébb, mosott fürdősókhoz. A fürdősó rendszeres használatát nők és férfiak számára egyaránt ajánljuk.

Használat: Öntsön körülbelül 1/2kg fürdősót egy normál méretű kádba, majd töltse fel melegvízzel (kb 40l).
Napi egy fürdőzés ajánlott, 20-30 perces időtartammal. Ne mossa le a sót!

Napi egy fürdőzés hozzájárul a feltüntetett betegségek enyhítésében: reumatikus és ízületi bántalmak, asztma, légúti megbetegedések, légcsőhurut, nőgyógyászati problémák, csontbetegségek, izomhúzódás, izomgörcs. Szorongásgátló, szarurétegoldó, bőrnyálkahártya feretőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású.
Az esszenciális nyomelemek növelik a sejtek mikrobilogóigai anyagcseréjét, hozzájárulva az Ön egészségi egyensúlyához.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Parajdi fürdősó gyógynövényes (vödrös) 5 kg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.