Ukko köhögés teakeverék 100 g

3000 Ft

Ha valamilyen felső légúti fertőzés eredetű, akut köhögés gyötör, az UKKO Köhögés tea természetes segítséget nyújt, hogy könnyebben megszabadulj a köhögéstől és kiváltó okaitól.

Leírás

Összetevők: apróbojtorján, hibiszkusz, lándzsás útifű, hársfavirág, cékla, kakukkfű.

 

A rendszeresen fogyasztott tea összetett megoldás a köhögéssel szemben. Hármas hatásának köszönhetően, egyfelől hatással van magára a köhögésre, másfelől felveszi a harcot a kiváltó okokkal, miközben az immunrendszer támogatásról is gondoskodik.

1. Nyákoldó, köptető hatás

A felső légúti fertőzés eredetű köhögés a szervezet természetes reakciója a különböző eredetű, például megfázásból vagy egyéb fertőzésekből, gyulladásokból visszamaradt váladékok által kiváltott irritációra. A szervezetünk tehát a köhögéssel próbál megszabadulni a letapadt váladékoktól. A tea nyákoldó hatású, így segítve ezen váladékok oldódását és, a köptető hatású gyógynövényeknek köszönhetően, az irritációt okozó anyagok eltávolítását is.

2. Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatás

A tea a köhögést kiváltó váladékok keletkezéséért felelős okok megszűntetéséhez is hozzájárul.

A felső légúti köhögések hátterében legtöbbször az érintett területek fertőzéséből (pl.: megfázás), vagy a fertőzésekből kialakuló gyulladásából (pl.: torokgyulladás) visszamaradt nyákanyagok, váladékok állnak, amelyek a garatra visszafolyva váltják ki a köhögést okozó irritációt. A tea pedig ezeknek az okoknak a semlegesítésében segíti a szervezetet. Fertőtlenítő, antibakteriális, antivirális és antifungális hatásának köszönhetően segít megelőzni a bakteriális vagy vírusos, esetleg gombás eredetű fertőzések súlyosbodását, gyulladások kialakulását. A már kialakult gyulladásokra pedig gyulladáscsökkentő gyógynövény összetevői vannak pozitív hatással.

3. Immunerősítés

Önmagában a tea sem képes a felső légúti köhögések hátterét semlegesíteni. A szervezet saját védelmi rendszere nélkül ez nem menne. Ezért kiemelten fontos, hogy támogassuk, megerősítsük a fertőzések, gyulladások hatására legyengült immunrendszert, hogy az legyőzhesse a betegséget, illetve megelőzhesse a felülfertőződéseket és az esetleges szövődményeket. A tea immunerősítő hatása révén, rendszeres, tartós (maximum 10 nap egy kúra, aztán 2 hét szünet) fogyasztásával tehát nem csak a felső légúti köhögés csillapításáért, gyorsabb múlásáért tehetünk, hanem annak kialakulását is elkerülhetjük.

Érdemes időről időre beiktatni egy 7-10 napos kúrát. Szerencsére más gyógynövény teákkal ellentétben, az UKKO Köhögés teakeverék kifejezetten finom, ezért nem okoz kellemetlenséget a rendszeres fogyasztása.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ukko köhögés teakeverék 100 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.