Vitaking máriatövis 500 mg kapszula 80 db

2820 Ft

A népi gyógyászatban több évszázada alkalmazzák különböző májbetegségek gyógyítására.

Leírás

Szervezetünk méregtelenítését többek között a máj végzi. A táplálékkal bejutott különböző anyagok mind áthaladnak rajta, miközben a hasznosítható anyagokat beépíti szervezetünkbe, az ártalmasakat pedig kiszűri.

Többszáz feladata közül talán a két legfontosabb a méregtelenítés és az energiaraktározás. A rajta keresztülhaladó vért megtisztítja a salakanyagoktól, hormonoktól, gyógyszerektől és az alkoholtól. A táplálék hasznosítható alkotóelemeiből pedig glikogént készít, mely energiaraktárként szolgál. Fizikai erőfeszítés során a glikogén szőlőcukorrá alakul át, és ilyen formában jut el az izmokhoz.

Nap mint nap juttatunk be olyan anyagokat szervezetünkbe, melyekkel a májat leterheljük, gondoljunk csak az alkoholra vagy a hipermarketekben vásárolt,  ki tudja miket tartalmazó készételekre. Ezért kell fokozott figyelmet szentelnünk májunk védelmére.

A Máriatövis hatóanyaga, a szilimarin, bizonyítottan segíti a máj regenerálódását, enyhíti az epe- és májpanaszokat.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
Összetevők Mennyiség/napi adag RDA%
Máriatövis 500 mg **

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vitaking máriatövis 500 mg kapszula 80 db” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.