Leírás
A hántolás után gondosan átválogatott napraforgómagbelekből vegyszermentesen, hagyományos módon, hidegen kisajtoljuk az olajat, ami lehetővé teszi, hogy lisztté őrölhessük.
Ennek a műveletnek köszönhetően egy kiváló és ízletes konyhai alapanyagot kínálhatunk, amely közel dupla annyi vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, fehérjét és rostot tartalmaz, mint maga a napraforgómagbél.
Kalória, zsír- és szénhidrát tartalma rendkívül alacsony.
Nem tartalmaz Ω6-zsírsavat, búzát, gabonaféléket és semmilyen adalékanyagot.
Sok folyadékot és zsiradékot képes felvenni, így alkalmas ételek sűrítésére.
A liszt egy részének helyettesítése napraforgómagbél-liszttel növeli a pékárú tápanyagtartalmát, míg kalória és szénhidráttartalmát csökkenti.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.