Live oral spirál fogkefe

950 Ft

Az abszolút szájápolási termék. Szakértelem, elegancia, innováció! Egyedi technológia, mely garantáltan felteszi a pontot az i-re. A Live Orals fogkefék nem átlagos, hanem spirálisan csavart sörtékből állnak, melyek tökéletes egyensúlyt teremtve még hatékonyabb tisztítást tesznek lehetővé.

Leírás

Az ABSZOLÚT szájápolás. Live Orals innováció a ragyogóan egészséges fogakért.

Miért válaszd a LIVE Orals termékeket?

A Live Orals fogkefék nem átlagos, hanem spirálisan csavart sörtékből állnak, melyek tökéletes egyensúlyt teremtenek kíméletesség és erőteljesség között, hogy még tökéletesebb és hatékonyabb tisztítást tegyenek lehetővé.

Live-fogkefe_spiralis-sorte_1

A spirális sörték alaposabban távolítják el a lepedéket a fogakról, mint az átlagos sörték. Az extra hatékony lepedékeltávolítás lehetővé teszi, hogy a fogak romlása és egyéb periodontális (fog körüli) betegségek is eredményesebben megelőzhetőek legyenek.

  • Szuper mikro kefe rész: Kíméletes fogmosás, fogíny irritáció nélkül
  • Dupla spirális sörte: Hatékony lepedékeltávolítás
  • Igazoltan a legjobb fogás: Lapos alakja egyszerű használatot tesz lehetővé

0.06 mm szuperfinom és elvékonyodó sörtevégek képesek a fogak közöti résekbe is behatolni, a spirális alaknak köszönhetően pedig könnyedén tisztíthatóak az örlőfogak is. Fogkefe fejének standard mérete 2.5-3 cm, mely 2-3 fog egyszerre történő tisztítását teszi lehetővé. A Live fogkefék a méretükkel is hozzájárulnak a leghatékonyabb tisztításhoz!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Live oral spirál fogkefe” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.